Înscrieri şi selecţia

La Oratorium pot participa muzicieni care sunt la începutul carierei lor profesionale muzicale sau absolvenţi de conservator. Selecţia pentru proiectul Oratorium se face pe bază de CV şi o înregistrare muzicală. Dacă sunteti interesat să ocupaţi unul dintre locurile disponibile arătate la secţiunea „Structură cor-orchestră”, aveţi de făcut următoarele lucruri:

  1. Completaţi Formularul de Înscriere.
  2. Încărcaţi CV-ul dumneavoastră.
  3. Dacă nu ați participat la edițiile precedente ale proiectului Oratorium, încărcaţi o înregistrare cu două lucrări solistice contrastante (sau fragmente din două lucrări). Pentru instrumentişti, durata înregistrării trebuie să fie între 10-20 minute, iar pentru corişti, între 5-12 minute. Înregistrarea poate fi trimisă mai târziu decât fişa de înscriere şi CV-ul.

Confirmarea şi contribuţia de participare

Rezultatele procesului de selecţie vor fi anunţate prin e-mail în cel mai scurt timp după primirea fişei de înscriere.  Apoi cei care au fost selectaţi ca participanţi în Proiectul Oratorium 2013 vor avea de confirmat participarea lor prin plata contribuţiei de participare de 250 RON.  Instrucţiunile pentru plata contribuţiei de participare vor fi incluse în e-mailul de anunţare a rezultatelor selecţiei.

Modulul de muzică de cameră

Între 19-22 iulie se va desfăşura modulul de muzică de cameră, care va oferi unora dintre participanţii instrumentişti, posibilitatea unei colaborări mai directe cu docenţii proiectului în pregătirea unor recitaluri camerale.  Repetiţiile vor începe în 19 Iulie, ora 09:00.  Dacă doriți să participaţi, vă rugăm să specificați aceasta pe Formularul de Înscriere.

Persoanele selectate vor fi anunţate o dată cu anunţarea acceptării în proiectul Oratorium.