Distinşii docenţi internaţionali şi români care vor da direcţie proiectului din 2013 sunt următorii:

Delta David Gier (dirijor)

Delta David Gier Delta David Gier este denumit „o voce dinamică” pe scena muzicii americane, fiind recunoscut în mare măsură pentru interpretările sale profunde ale repertoriului standard şi pentru dedicarea sa pasionată muzicii noi.
Citește întreaga biografie

Dag Anders Eriksen (vioară)

Dag Anders Eriksen Absolvent al Norges Musikhøgskole (Oslo) şi al Guildhall School of Music and Drama (Londra), Dag Anders Eriksen este membru al Bergen Filharmoniske Orkester (Norvegia) din 1992.
Citește întreaga biografie

Ellen Rose (violă)

Ellen RoseEllen Rose s-a alăturat orchestrei Dallas Symphony ca prim-violistă în 1980.  Absolventă a prestigioasei Juilliard School, Rose a cântat în concerte de muzică de cameră cu Itzhak Perlman, Pinchas Zukerman şi Yo-Yo Ma, iar ca solistă a apărut în concerte în Statele Unite, Europa şi America de Sud.
Citește întreaga biografie

Anne Martindale Williams

Anne Martindale Williams S-a bucurat de o carieră plină de succese ca prim-violoncelistă al Pittsburgh Symphony Orchestra, începând din 1979. A cântat ca solistă atât în Pittsburgh cât şi în New York City, la Carnegie Hall şi Avery Fisher Hall.  A colaborat, de asemeni, cu artişti oaspeţi ai orchestrei.

Citește întreaga biografie

Julian Poore (trompetă)

Julian Poore In timp ce se năştea Julian, tatăl lui dirija repetiţia trupei de juniori la Salvation Army din Alton, Hampshire. De aceea nu este nicio mirare ca la vârsta fragedă de trei ani, Julian cânta deja la fligorn tenor.
Citește întreaga biografie

Florin Cirlejan

Mai multe informații și poză în curând.
O notă cu totul specială o vor aduce soliştii Proiectului Oratorium 2013. Una din cele mai cunoscute voci ale genului vocal – simfonic, soprana Georgeta Stoleriu, ne onorează din nou cu participarea şi în acest proiect. Împreună cu tânărul bariton american Will Hughes, vor oferi o prestanţă deosebită în Requiemul de Brahms.  Georgeta Stoleriu va putea fi ascultată şi în cadrul Promenadei muzicale.

Georgeta Stoleriu (soprană)

Georgeta StoleriuPersonalitate artistică pregnantă şi complexă, soprana Georgeta Stoleriu ne apare astăzi în dubla ipostază: de artist muzician interpret şi de pedagog.
Citește întreaga biografie

Will Hughes

Will HughesOriginar din Dallas, Texas, baritonul Will Hughes este licenţiat în canto de la Wheaton College Conservatory (Chicago), unde a fost studentul profesorului Gerard Sundberg.
Citiți mai mult...